Gratis vs. betalt online betalingsløsning


Der findes online betalingsløsninger i forskellige prisklasser, lige fra gratis til flere tusind kroner – men hvilken en passer til dig og hvad er det egentlig du får for pengene? En gratis løsning kan nemlig være fin, men den kan også ende med at koste dig dyrt. For er en gratis løsning virkelig gratis når det kommer til stykket?

Tjekliste til valg af betalingsløsning

Når du skal sælge dine varer på nettet, har du brug for en betalingsløsning, som hjælper dig med at modtage betalinger, og håndtere følsomme informationer som f.eks. kortinformation. Der findes flere forskellige løsninger og udbydere du kan vælge imellem, og selvom forskellene kan være svære at få øje på, kan det godt betale sig at vælge sin leverandør med omhu.

Rejsebranchens mest oversete vækstmulighed

Har du læst vores e-handelsrapport de seneste år, eller arbejder du selv i rejsebranchen, er det tydeligt, at der de seneste år er sket en udvikling, i måden danskerne køber og ”bruger” rejser på. Ser vi bare nogle år tilbage, kan mange sikkert huske at have købt charterrejser til de græske øer, men efterhånden som rejsebranchen har udviklet sig, er det blevet mere og mere normalt at ville skræddersy sin egen rejse – og endda have flere destinationer undervejs.

Online betalinger - hvem gør hvad og hvor?

Har du allerede en forretningsplan klar? Er du helt i opstartsfasen? Eller har du måske allerede bygget en webshop, som snart skal gå live? Så har du måske indset, at du på et tidspunkt skal have en betalingsløning , for at kunne modtage betaling fra dine kunder. 

Måske synes du det er svært at forstå hvad der sker i en online betaling? Måske er du i tvivl om hvad en betalingsudbyder laver, og om du ikke kan sparer det væk i dit budget? Måske er du bare forvirret og synes det hele virker uoverskueligt? Det behøver slet ikke være så kompliceret, her får du nemlig en enkel forklaring på hvad der sker og hvem der gør hvad.