Passer dit betalingsvindue til resten af din webshop? Med betalingsløsningen Easy får du en fleksibel checkout, der kan tilpasses til dine behov og blive en integreret del af din webshop, så dine kunder får en god købsoplevelse og forbliver i de farver og det look som du har valgt i din webshop.

Easy checkout styler-banner
Forskellige webshops har forskellige behov

Hvad enten din webshop bruger en ekstern betalingsside eller har betalingsvinduet fast integreret i shoppen, er det vigtigt at din kunde får en tryg og enkel købsoplevelse. Derfor har vi udviklet Easy som en alt-i-en løsning, der kan tilpasses din webshop og lever op til dine kunders forventninger til en enkel og nem checkout.

Med Easy kan du nemt:

  • Integrere betalingsvinduet i din webshop
  • Videresende kunden til et eksternt betalingsvindue hos os
  • Bruge eventuelle loginoplysninger i betalingsvinduet for en hurtigere betaling
  • Lade tilbagevendende kunder betale med 1 klik – Easy husker deres oplysninger

Nyhed: Vælg selv farve og look på dit betalingsvindueEasy_NetsColors_Anim_Phone

Det er ikke uden betydning, hvordan dit betalingsvindue i din webshop ser ud. Sender du dine kunder til et betalingsvindue, der ser helt anderledes ud end resten af din webshop, kan det få kunden til at undre sig eller skabe utryghed.

Har du brugt tid på at lave et flot design til din webshop, bør betalingsvinduet også afspejle dette, så kunden føler, at hele købet er sammenhængende og gennemført i dit brand.

Derfor har vi udviklet en Checkout styler i Easy, hvor du nemt kan bestemme udseendet på dit betalingsvindue, helt uden brug af kodning og udviklere.

Du klikker bare på ’Checkout styler’ i Easy og så kan du frit justere stilen og farverne, så betalingsvinduet føles som en naturlig og integreret del af din webshop. På den måde sikrer du, at dine kunder får en gennemført købsoplevelse, hvor opmærksomheden forbliver på dit brand og din webshop.

Kom i gang med Easy - start med en testkonto

Du kan læse mere om Easy her og få en gratis testkonto – og når du er klar, kan du gå opgradere din testkonto til en livekonto og være i gang på 1-2 hverdage.

Du er altid velkommen til at slå på tråden eller sende os en mail, hvis du har spørgsmål.

Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager og blogger om tendenser og gode tips til webshops, online marketing, online betaling og generelt om e-handel.

Kommentarer