dinfamiliejurist-blogbanner

Hos Din Familiejurist er tillid og tryghed i fokus, når man dagligt hjælper private med at takle hårde beslutninger omkring arv og testamenter. For at sikre trygheden i det sidste led - betalingen på nettet - har juristvirksomheden valgt DIBS Easy betalingsløsning.

Easy betalingsløsning passer til forskellige brancher - også til rådgivning. Det er Din Familiejurist et godt eksempel på. Via deres website, dinfamiliejurist.dk, sælger de rådgivning online og gør det nemmere for danskerne at komme i gang med emner som ægtepagt og testamenter. 

Ifølge Rizwan Ul-Hassan, administrerende direktør hos Din Familiejurist, kan problemer med betalingsprocessen skabe mistillid hos kunden og det har derfor været vigtigt for ham og resten af virksomheden, at benytte en stabil betalingsleverandør, der har høj troværdighed og genkendelighed hos deres kunder:

– Vi er ikke sælgere, men rådgivere, så alt omkring betalingen skal håndteres af professionelle. Vi havde brug for et system, som er nemt for kunderne at bruge og driftssikkert. Det har vi fået med DIBS Easy. Det her er min første opstartsvirksomhed og grener vi ud, vil vi helt sikkert bruge DIBS’ ekspertise i forbindelse med nye projekter.

Rizwan Ul-Hassan forklarer, at man med DIBS har fået en betalingsleverandør, som på mange måder modsvarer Din Familiejurists egen tilgang til kundeservice: En tilgang, hvor tilgængelighed og opfølgning er vigtige elementer:

– Vi bruger selv størstedelen af kundetiden på dialog. På samme måde var DIBS der under hele forløbet omkring implementering af betalingsmodulet og den efterfølgende drift, fortæller han og uddyber:

– På under to dage havde DIBS implementeret en funktionsdygtig Easy-betalingsløsning på vores hjemmeside – så vi var køreklar fra første færd. Samtidig ydede vores kontaktperson i DIBS en rigtig god service med løbende dialog, og vi har efterfølgende fået flere serviceopkald fra kontaktpersonen, som blot ville tjekke, at alt fungerede optimalt. DIBS har, ligesom vi, fokus på den gode kundeoplevelse, så det at de sætter sig ind i vores situation, forstår de problematikker, der kan opstå, og forholder sig til dem, er et kæmpeplus, siger Rizwan Ul-Hassan.

Læs hele case storyen med Din Familiejurist.

 

Læs  mere om Easy
Tanja Oda Sørensen

Tanja Oda Sørensen

Tanja er Marketing Manager og blogger om tendenser og gode tips til webshops, online marketing, online betaling og generelt om e-handel.

Kommentarer