SCA og PSD2 - sådan fungerer de nye EU-krav til online kortbetalinger

Den 14. september 2019 indføres der et nyt krav i Europa om, at alle online betalinger (med visse undtagelser) skal verificeres af køberen.

Ændringen er et tiltag for at gøre EU til et samlet marked, hvor de samme regler gælder for alle, og hvor forbrugeren er beskyttet. Kravet er en del af EU’s reglement PSD2 (Payment Service Directive 2) og går under navnet SCA – Strong Customer Authentication.

Forhøjelse af sikkerheden i din webshop

Vi kender det alle, intet varer for evigt så derfor skal emner vedligeholdes. Det gælder dit hus, din bil og det gælder også for din webshop.

Når det kommer til sikkerhed, er implementering og vedligeholdelse ofte noget der helt udelades indtil den dag hvor det rammer een selv og så er det for sent. Derfor har vi her et par nemme tiltag som du selv kan foretage som webshop-ejer.

SSL-certifikat - hvorfor skal min webshop have det?

SSL-certifikat - hvad er det?

En af webshoppens fornemmeste roller er, at kunderne skal føle sig trygge, når de foretager et køb og indtaster deres betalingsoplysninger. Dette kan let klares ved hjælp af et SSL-certifikat. SSL står for Secure Sockets Layer, men kaldes også TLS (Transport Layer Security) i dag, som er den nyeste version. SSL (eller TLS) er en teknologi, der krypterer de data, der sendes mellem server og klient, hvilket betyder, at den ikke kan overvåges eller manipuleres af en tredjepart.

Undgå svindel i din webshop

Der findes både mange risici og mange lovmæssige krav i forbindelse med betaling på nettet. En af de største fordele ved at lade en betalingsleverandør håndtere betalingen i webshoppen, er at leverandøren ofte kun har fokus på netop betalinger.